Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Kat valt vanuit 6e verdieping dwars door autoruit en blijft ongedeerd

kat val
Beeld: Facebook poetryofb" & "Beeld: Facebook.com Toile1GiRL

Alweer zo een bizar geval! Vallen is sowieso al niet echt prettigst. Om je nog maar eventjes in te beelden een val vanuit de 6e verdieping naar beneden. Gelukkig scheelt het als je een kat bent, want die hebben negen levens. Deze kat in Bangkok heeft daar nu nog acht van over.

In Bangkok viel een kat wel zes verdiepingen naar beneden vanuit een appartement. Shifu, die naar verluidt 8,5 kg weegt, werd zaterdagochtend na zijn val relatief ongedeerd teruggevonden. Het kostte de kat slechts twee gebroken nagels. De eigenaar van een rode Sedan wiens raam werd ingeslagen door de kat kreeg de schrik van zijn leven. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd. Toch zal hij geen schadevergoeding eisen van de eigenares van Shifu.

kat val
Beeld: facebook.com/poetryofb

Toch in de kosten gejaagd

Alhoewel de eigenaar van het voertuig geen kosten in rekening bracht voor de ontstane schade aan zijn Sedan, wordt de eigenaar van Shifu een boete van THB 1000 toegerekend. De beheerder van het appartement, geïdentificeerd als Orrasa, zei dat het appartement geen huisdierenbeleid heeft.

Negen levens

De uitdrukking “katten hebben meerdere levens” is een oud gezegde dat waarschijnlijk afkomstig is uit het oude Egypte. Volgens de overlevering zouden katten negen levens hebben, maar er wordt ook vaak van zeven levens gesproken. De dieren worden gezien als bijzonder veerkrachtig en sterk en waren zelfs heilig voor de Egyptenaren. Mischien ook vanzelfsprekend dat Shifu deze val overleeft, heeft.

Bron: 9gagnews

You May Also Like