Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Karen’s Diner met “Great Burgers & Very Rude Service” opent in Amsterdam

karen's diner amsterdam

Als je uit eten gaat, laat je je graag in de watten leggen en is een goede klantenservice een must. Karen’s Diner denkt daar echter anders over. Hier schelden ze je rustig uit als je weer over dingen begint te zeuren. Ze schelden je zelfs uit als je je wél goed gedraagt. Je wordt dus zonder reden uitgescholden. En het goede nieuws is: er komt een filiaal van Karen’s Diner in Amsterdam!

Ja je leest het goed: “Great Burgers & Very Rude Service”

 Tegenwoordig heb je op bijna elke hoek een restaurant dus als je je eigen restaurant wilt openen, moet je een manier bedenken om op te vallen en dat heeft Karen’s Diner volledig begrepen. Ze proberen op een heel bijzondere manier op te vallen, zoals hun motto luidt: “Great Burgers & Very Rude Service”. Op TikTok kom je regelmatig een filmpje tegen waarin gasten flink worden uitgescholden. Niet omdat het niet mag, maar juist omdat het mag.

Opent deuren in Amsterdam

Het concept komt voort uit Manchester en Sheffield en is inmiddels ook in diverse steden in Australië te viden. Het bedrijf is van plan om dit jaar ook in Amerika te lanceren. Ze starten in Chicago en New York. Goed nieuws: we mogen er ook eentje verwelkomen in ons land, namelijk in Amsterdam. Je word uitgescholden terwijl je geniet van een burger. Gezellig toch? Als je binnenkort op bezoek komt, zorg dan dat je op tijd reserveert, want het is bijna altijd druk. Wanneer de deuren van Karen’s Diner in ons land open gaan is nog niet bekend. Het wordt spannend.

Deze dame nam haar ouders mee naar Karen’s Diner, zonder dat ze het concept kenden:

Bron: FHM

Beeld: TikTok

You May Also Like