Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jutta Leerdam zwaar geïrriteerd in College Tour na vragen over wangedrag Jake Paul

jutta leerdam college tour

In het programma College Tour kunnen studenten onder leiding van presentator Twan Huys hun vragen stellen aan een inspirerende of spraakmakende gast. Deze keer was Jutta Leerdam te gast, maar die was niet zo blij toe Twan haar vragen ging stellen over het dubieuze verleden van haar nieuwe vriend Jake Paul.

Wangedrag Jake Paul

Jutta Leerdam is natuurlijk dé schaatskoningin van ons land, maar staat de afgelopen tijd vooral in de schijnwerpers vanwege haar relatie met de Amerikaanse ‘badboy’ Jake Paul. Jake werd in het verleden namelijk in verband gebracht met vermeende oplichtingszaken, was betrokken bij plunderingen in Arizona tijdens de BLM-protesten en wordt door twee vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Op zich niet zo heel vreemd dus, dat Twan Jutta even aan de tand wilde voelen over hoe ze over deze zaken dacht, maar die was daar absoluut niet van gediend.

Jutta geprikkeld

Twan vroeg haar: “Heb je het er met Jake over gehad, van: wat klopt daar nou van, wat ze over je zeggen?” Jutta reageerde geprikkeld: “Nou, daar ga ik het absoluut hier niet over hebben, als ik heel eerlijk ben. Nee, ik denk niet dat dat heel verstandig is. Het zijn roddels, maar daar zijn nooit iets van rechtszaken aan verbonden of iets. Ik vind het wel heel lastig en ook dat jullie dat hier zo aan mij vragen, maar goed.’

Check de geprikkelde Jutta Leerdam bij College Tour hier vanaf minuut 4:00:

Check ook: Jake, het nieuwe vriendje van Jutta koopt waanzinnige villa voor 16 miljoen (sgxl.nl)

Bron en beeld: Youtube Shownieuws

You May Also Like