Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam zet internet in vuur en vlam met pikante zwemvideo

jutta leerdam

Jutta Leerdam is de afgelopen tijd dé ’talk of the town’. Bijna alle foto’s en video’s die de Nederlandse schaatskoningin op Instagram zet, gaat viral. Ook weer niet zo heel gek, als je ziet wat voor pikante outfitjes Jutta graag aantrekt. Ook een zwemvideo zet het internet momenteel in vuur en vlam.

Internationale aandacht

Jutta weet tegenwoordig ook internationaal de aandacht te trekken. Zeker nu ze de afgelopen tijd gelinkt wordt aan de Amerikaan Jake Paul. Hiervan is nog geen officiële bevestiging, maar de twee waren onlangs allebei in Miami, zijn allebei sinds kort weer vrijgezel en Jutta is maar een van de paar dames die Paul volgt op Instagram. Gevalletje ‘waar rook is, is vuur’ dus. Juttaweet in ieder geval continu de camera’s op zichzelf gericht te houden, ook tijdens haar tripje naar de stad in Florida.

Freedive in Mexico

Na Miami is Jutta blijkbaar doorgevlogen naar Mexico, waar ze is neergestreken in de kustplaats Tulum. Hier deelt ze adembenemende beelden van een freedive die ze daar deed. En uiteraard gaan ook die beelden nu knettertje-viral. zou het iets te maken hebben met het weinig verhullende zwempak dat ze aan heeft? Het zou zomaar kunnen…

Check de video van Jutta Leerdam die het internet in vuur en vlam zet hier:

Meer van Jutta:

Check ook: Jutta Leerdam steelt in nietsverhullend topje de show in Miami (sgxl.nl)

Bron en beeld: Instagram Jutta Leerdam

You May Also Like