Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam viert kersverse vrijgezellenbestaan met pikante foto!

jutta leerdam vrijgezellenbestaan

Sinds afgelopen week is er iets aan de hand in Nederland. Sportscholen merkten ineens een enorme toename van mannen die vanuit het niets keihard aan de apparaten hingen om hun bierbuikjes weg te trainen en schaatsverenigingen registreerden een plotselinge, explosieve groei in aanmeldingen. Wat bleek? Jutta Leerdam, een van de meest begeerde dames, is weer vrijgezel!

Uit elkaar

Afgelopen week kwam Yvonne Coldeweijer op haar ‘juicekanaal’ met beelden waarop te zien was hoe de vriend van Jutta, schaatscollega Koen Verweij, intiem was met een andere dame in een nachtclub in Haarlem. Korte tijd later maakte Jutta dan ook via haar Instagram-pagina bekend dat zij en Koen uit elkaar waren.

Pikante foto

Of dat Koen op de beelden vreemdging, of dat ze al eerder uit elkaar waren, blijft nog even onduidelijk. Jutta lijkt echter opgelucht te zijn om van Koen verlost te zijn, zo blijkt wel uit de pikante foto die ze donderdag op haar Insta zette, waarmee ze haar kersverse vrijgezellenbestaan viert. Korte tijd werd de foto weer verwijderd, maar gelukkig hadden wij toen al een screenshot gemaakt!

Check de pikante foto waarmee ze haar vrijgezellenbestaan viert en meer van Jutta Leerdam hier:

jutta leerdam vrijgezellenbestaan
jutta leerdam vrijgezellenbestaan

Bron en beeld: Instagram Jutta Leerdam

You May Also Like