Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam trakteert volgers op vakantiefoto’s in minuscule bikini

jutta leerdam miami

Als je schaatsster Jutta Leerdam op Instagram volgt, weet je dat de sportvrouw onlangs van haar vakantie aan het genieten was in Mexico. Samen met twee vriendinnen vermaakt ze zich heel erg en dat is duidelijk te zien aan de minuscule bikini en badpak foto’s die ze regelmatig vanaf haar vakantiebestemming post.

Welverdiende vakantie

Na haar breuk met Koen Verweij heeft Jutta Leerdam haar focus volledig op haar sportcarrière gelegd, wat heeft geleid tot diverse topprestaties. Na haar recente wereldkampioenschap heeft ze besloten om zichzelf te trakteren op een welverdiende vakantie op Mexico. Tijdens haar trip heeft ze deelgenomen aan diverse evenementen, waaronder de Hugo Boss Miami Show, waar ze zich onder de supersterren bevond. Er wordt ook nog gespeculeerd dat Jutta inmiddels een nieuwe liefde heeft gevonden in de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul, want verschillende bronnen beweren dat ze samen zijn gespot nadat ze samen het feestje van Hugo Boss hadden verlaten en in een auto stapten.

Jutta Leerdam bikini

Op Tulum 

Op dit moment bevindt Jutta zich in Tulum, een populaire badplaats in Mexico waar vaak beroemdheden en influencers te vinden zijn. Op de bijgevoegde foto’s is te zien hoe Jutta Leerdam volop geniet van de badplaats. De verschillende kleren, van piepkleine bikini’s tot strakke badpakjes en mini jurkjes, die ze aantrekt, weten haar volgers keer op keer te verrassen. Hieronder hebben we de foto’s geplaatst die op Tulum zijn genomen. Gewoon even naar links swipen en oordeel maar zelf.

Check Jutta Leerdam die volgers op vakantiefoto’s in minuscule bikini trakteert hier:

Check ook: Jutta Leerdam en Jake Paul kunnen nauwelijks van elkaar afblijven op nieuwe beelden

Bron: manly.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like