Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jutta Leerdam laat Instagram ontploffen in superpikante jurk: ‘Doe normaal!’

jutta leerdam eetstoornis

Jutta Leerdam is de afgelopen weken dé ’talk of the town’. Bijna alle foto’s en video’s die de Nederlandse schaatskoningin op Instagram zet, gaan viraal. Ook weer niet zo heel gek, als je ziet wat voor pikante outfitjes Jutta graag aantrekt. Ook een foto van waarop ze een wel heel ver uitgesneden jurk aan heeft, zorgt voor een ontploffing op Instagram.

Jutta zette vorig jaar een punt achter haar relatie met schaats-collega Koen Verweij, nadat die ‘de scheve schaats had gereden’. Sindsdien weet Jutta de spotlights continu op zich gericht te houden en begint ze zelfs internationaal flink aan de weg te timmeren. Dit heeft er niet in de laatste plaats mee te maken dat ze regelmatig foto’s en video’s van zichzelf op social media plaats waarin ze zichzelf in pikante outfitjes heet gehesen.

Bij 100 likes op date met Jutta

Ook deze keer zorgt Jutta weer voor een ontploffing op Instagram, door een foto te plaatsen van een wel heel pikante jurk. De foto krijgt binnen de kortste keren meer dan 356.000 likes en 4300 reacties. Zo schrijft ene Seb: ““Normaal doen hoor!”, en Arie grapt: “Bij 100 likes ga ik met jutta op date.”

Check de foto van Jutta Leerdam in de pikante jurk hier:

Meer van Jutta:

jutta leerdam vrijgezellenbestaan jurk

Check ook: Jutta Leerdam zet internet in vuur en vlam met pikante zwemvideo – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Jutta Leerdam

You May Also Like