Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam gespot met Amerikaanse superster: ‘Romaaaaance!’

jutta leerdam eetstoornis

Jutta Leerdam is de afgelopen week hotter dan hot. De Nederlandse schaatskampioene weet meer en meer ook internationaal de aandacht te trekken, en de afgelopen tijd gingen er geruchten dat er iets speelt tussen Jutta Leerdam en de Amerikaanse superster Jake Paul. Er zijn nu beelden opgedoken die dit lijken te bevestigen.

jake paul jutta leerdam

Internationale supersterrenkoppel

Haar breuk met schaatscollega Koen Verweij, die ‘de scheve schaats’ bleek te rijden, lijkt niet verkeerd uit te pakken voor Juttta. Op haar Instagramkanaal met 4,1 miljoen volgers schittert en straalt ze in pikante outfitjes en heeft daarmee de aandacht weten te trekken van Youtuber en profbokser Jake Paul, zelf goed voor 22,5 miljoen Insta-volgers en ruim 20 miljoen Youtube-abonnees en het lijkt er sterk op dat de twee zomaar het nieuwe internationale supersterrenkoppel kunnen gaan worden…

Samen gefeest

Jutta en Jake waren onlangs ’toevallig’ op hetzelfde moment in de stad Miami en gisteren waren de twee daar opnieuw, en deze keer werden ze ook samen vastgelegd op camera. Ze zouden er samen flink op los hebben gefeest en verlieten het feestje vervolgens door samen in een limo te stappen.

Check de beelden van Jutta Leerdam en de Amerikaanse superster Jake Paul hier:

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like