Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam en Jake Paul kunnen nauwelijks van elkaar afblijven op nieuwe beelden

jutta leerdam jake paul

Hét showbizznieuws van dit moment is natuurlijk het vermoedelijke nieuwe supersterrenkoppel Jutta Leerdam en Jake Paul. Op nieuw gelekte beelden is te zien hoe de twee maar nauwelijks van elkaar af kunnen blijven, wat de geruchten nog maar eens lijkt te bevestigen.

Op stap in Miami

De geruchten over een mogelijke relatie tussen de Nederlandse schaatskoningin en de Amerikaanse badboy/Youtuber/profbokser doen al een tijdje de ronde en afgelopen week werden de twee ook in het openbaar gespot, toen ze samen een feestje in Miami verlieten. De afgelopen dagen lijken de twee ook samen op te trekken, want op nieuw gelekte beelden is te zien dat Jutta Jake vergezeld op een evenement voor kinderen, waar hij was uitgenodigd en zaten ze vervolgens met een groep anderen in een restaurant, waarbij ze hun handen maar nauwelijks van elkaar af kunnen houden.

Jake Paul zingt het Wilhelmus

Het lijkt dat ook slechts een kwestie van tijd voordat de twee hun relatie Insta-official gaan maken en we Jake Paul binnenkort het Wilhelmus kunnen zien zingen in het Thialf in Heerenveen, na een nieuwe medaille voor zijn vlam.

Check de beelden waarop Jutta Leerdam en Jake Paul hun handen nauwelijks van elkaar af kunnen houden hier:

Bron en beeld: Instagram Reality.fbi

You May Also Like