Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jumbo-bezorger kan waarschijnlijk op zoek naar nieuwe baan na uitbarsting

Jumbo-bezorger

Deze Jumbo-berzorger was het allemaal zat dat hij niet eens een 100 meter ver verwijderd van de Jumbo-winkel boodschappen moest leveren. Hij pakte zijn telefoon en maakte een hilarische video, alhoewel we hem wel snappen denken we dat hij na het plaatsen van deze video waarschijnlijk opzoek kan gaan naar een nieuwe baan.

jumbo bezorger

Gemak dient de mens

Nou we weten allemaal dat gemak de mens dient en met de pandemie zijn mensen luier geworden, dus zitten ze liever lekker thuis, terwijl alles online word gedaan. Zelfs het bestellen van boodschappen kan online of met een telefoontje wordt je eten in no-time voor je gebracht. Maar wat doe je als je precies tegenover een supermarkt woont? Ga je je eten zelf ophalen of toch maar kiezen voor delivery? …

Jumbo bezorger

Deze Jumbo bezorger moest letterlijk aan de overkant eten bezorgen en blijkbaar was hij daar niet zo blij mee. “We hebben weer eentje hoor, luie opdonder”, waarbij hij zich vervolgens afvraagt ‘wtf’ het probleem van mensen is. Laten we maar hopen dat zijn manager deze video niet ziet, want anders mag hij vermoedelijk een andere baan zoeken. De video, die in eerste instantie op TikTok werd ge-upload, is inmiddels alvast verwijderd.

Check de uitbarsting van de Jumbo-bezorger hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like