Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Mooiste Sportvrouw van Nederland’ Joy Beune post fijne bikini-foto’s

joy beune

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam er een stevige concurrente bij heeft. En dan zowel als op de schaatsbaan, als wat betreft haar looks! Joy Beune post mooie vakantie kiekjes in haar bikini. De foto’s spreken voor zich. Ze is zeker niet voor niks uitgeroepen tot ‘mooiste sportvrouw van Nederland’! Kijk zelf maar even.

Joy Beune

Onze bloedmooie Joy Beune schaatst ook!

Joy schaatst bij schaatsploeg Jumbo-Visma, en ze is hard bezig om haar schaatscarrière naar een hoger niveau te tillen. Joy schaatst al sinds haar negende. In 2017 won ze tijdens de wereldkampioenschappen voor junioren goud op de 3000 meter. In 2018 won ze op het WK junioren goud op de 1500 meter, en werd ze een dag later ook eerste op de 1000 en 3000 meter. Door haar prestaties kreeg ze in datzelfde jaar een contract aangeboden van Team LottoNL-Jumbo. In de lente van 2020 werd haar contract bij Jumbo-Visma verlengd met twee jaar. De blondine doet het dus super goed en heeft haar nieuwe contract ook al binnen! Joy stapt namelijk over van Jumbo-Visma naar Team IKO. Ze tekende een contract tot en met het seizoen 2023-2024. 

Sexy bikini-foto’s op Instagram

Joy geniet op dit moment van een welverdiende vakantie in Griekenland. En dat ze geniet deelt ze natuurlijk maar al te graag op instagram! Ze deelde onlangs een foto waarin ze in een roze bikini staat te genieten in de zon. Wat een bloedmooie dame is Joy. Kijk zelf maar even:

Bron: Manly
Beeld: Instagram joybeune

You May Also Like