Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Joost Klein knalt keihard met z’n moshpit op Pinkpop 2022

Afgelopen weekend was natuurlijk het festival Pinkpop 2022. En Joost Klein heeft ook opgetreden. Man, man, man wat een optreden was dat zeg. En die moshpit mag er ook wel wezen, kijk zelf maar even!

Joost Klein

Joost is bekend geworden via YouTube met de naam EenhoornJoost. Maar tegenwoordig is hij een muzikant. Joost scoorde groots met de nummers Zelfgemaakt, Dakloos en Scandinavian Boy. Hij maakte samen met Donnie het album M Van Marketing. Daarna klom hij verder de lader op naar succes. In 2018 (Albino) een dichtbundel, twee albums plus onvervalst entertainment op de Pinkpopcamping in 2019, handenvol singles en nog twee albums in 2020 en 2021: stuiter mee met Joost, want de ene track is nog (te) gekker dan de andere!

Moshpit

Moshen (ook wel slamdance of slamming genoemd) is wild tegen elkaar aan beuken maar in extreme gevallen kan dit ook wild om zich heen slaan zijn. Een pit is een groep personen die moshen of slamdancen (een zwakke vorm van moshen) en die zich bij concerten meestal direct voor het podium bevinden. Het is een soort uitlaatklep voor bezoekers aan een hardrockconcert. En blijkbaar weet Joost daar alles van want, afgelopen zondag stond hij op Pinkpop waar hij een lekkere moshpit op touw zetten.

@npo3fm shoutout naar @joost 🤯 #3FM #fyp #voorjou #festivals #joost #joostklein ♬ original sound – NPO 3FM

Bron: Vkmag
Beeld:   TikTok @npo3fm & YouTube Maurice E

You May Also Like