Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jongste loterijwinnares ooit wilde loterij aanklagen: ‘Leven veranderde in een nachtmerrie’

Een vrouw die miljonair werd op slechts 17-jarige leeftijd, heeft onthuld dat ze de loterij wilde aanklagen nadat de winst haar leven veranderde in een nachtmerrie.

Geen spijt

Jane Park, nu 27, legde uit dat ze dreigde EuroMillions aan te klagen nadat ze in 2013 had gewonnen, met het argument dat iemand onder de 18 nooit had mogen winnen. Hoewel ze toegeeft dat ze nog steeds haar beste leven leidt en geen spijt heeft van het geld dat ze tot nu toe heeft uitgegeven, zei Jane dat de winst haar leven uiteindelijk ellendig heeft gemaakt. Ze onthulde dat ze enorme vertrouwensproblemen heeft door de manier waarop andere mensen hebben gereageerd op haar plotselinge status van miljonair.

loterijwinnares
Beeld: Pexels

Inbreuk op privacy

De 26-jarige ging in een recente aflevering van Dr Phil uitleggen dat ze uiteindelijk “niemand [een loterijwinst] zou toewensen”. Jane, die volgens haar werd aangemoedigd om met de winst naar buiten te treden, zei dat het leidde tot massale inbreuken op haar privacy. Ze onthulde: “Ik had een stalker, er waren mensen verstopt in de struiken buiten mijn huis, ze dreigden met zuur in mijn gezicht te gooien. Ik was bang om mijn voordeur uit te lopen. Ik denk niet dat iemand zich ooit zo zou moeten voelen.”

Onder druk

Ze legde uit dat de bazen van de lotto haar onmiddellijk onder druk zetten om haar winst bekend te maken omdat haar geval zo ongewoon was. “Het is een keuze, maar je wordt aangemoedigd om openbaar te gaan, vooral als het geval anders is, dus omdat ik 17 was zeiden ze dat het bijna ongehoord is, je moet het mensen vertellen,” zei ze. Voor Jane was dit echter haar grootste spijt vanwege wat er daarna gebeurde. Als gevolg van het trauma waartoe de publiciteit leidde, dreigde ze uiteindelijk EuroMillions aan te klagen, met het argument dat haar winst nooit legaal had mogen zijn vanwege haar jonge leeftijd op dat moment.

‘Donker, verdraaid sprookje’

“In het Verenigd Koninkrijk was het 18 om te gokken en 16 om de loterij te spelen,” vertelde ze Dr Phil. “Je kon geen pond in een machine stoppen of niet naar de winkel gaan en sigaretten of alcohol kopen, en je kon geen casino binnengaan, maar je kon wel meespelen in de loterij. Ik wilde eigenlijk dat ze luisterden, zoals ik ze opbelde en zei ‘je moet de leeftijd verhogen’, ze zouden nooit luisteren en daarom ging ik er massaal mee door. Sindsdien is dat verhaal heel groot geworden en hebben ze de leeftijd verhoogd naar 18 jaar en ik heb het gevoel dat ik daar een enorme invloed op heb gehad.” Jane deed de onthulling tijdens een aflevering van Dr Phil, getiteld The Curse of the Lottery. Ze beschreef uiteindelijk haar ervaring van het winnen als een ‘donker, verdraaid sprookje’.

Bron: ladbible.com

Beeld: Pexels, Instagram & YouTube

You May Also Like