Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jongen rekent 100 euro af voor oude vrouw die haar pincode is vergeten

supermarkt

Afgelopen zondag beleefden omstanders een hartverwarmend moment in een Albert Heijn-winkel in Amersfoort. Daar voltrok zich een ongemakkelijk moment toen een oudere dame haar pincode steeds opnieuw haar pincode verkeerd invoerde bij de kassa. Plotseling verscheen een superheld in de vorm van een jongeman! Met cape en al – niet echt, maar in onze verbeelding – snelde hij naar voren en betaalde uit zijn eigen zak haar boodschappen ter waarde van zo’n 100 euro.

supermarkt

Supermarkt

Ruud Stuivenberg was een ooggetuige van de situatie. Hij beschreef hoe de oudere dame rustig en een tikkeltje verstrooid haar boodschappen vanuit haar karretje op de band legde: “De dame voerde daarna twee keer de verkeerde code in. En bij een derde poging zou haar pas blokkeren,” vertelde Ruud. Op dat moment dook de jongen op. “Deze krijgt u van mij,” riep hij, terwijl hij zijn eigen pinpas tegen het apparaat hield. En voordat we het wisten, was hij weer verdwenen.”

Held

“In eerste instantie begreep de dame niet wat er was gebeurd,” vervolgde Ruud zijn verhaal aan Editie NL. “Ze was nog steeds druk bezig met het proberen te herinneren van haar pincode en wilde naar de geldautomaat lopen, zonder te beseffen dat je daar natuurlijk ook een pincode voor nodig hebt. De caissière legde haar uit dat er al betaald was.” De dame was overweldigd en het duurde even voordat ze de situatie kon bevatten. “Hoe is dit mogelijk… dit kan toch niet waar zijn…” mompelde ze.

Shock

Niet alleen de dame was in shock, ook Ruud vond het een bijzonder moment. Hij kon het niet laten om dit hartverwarmende verhaal te delen in de buurtapp Nextdoor. Daar werd onze jongeman overspoeld met complimenten. “Hartverwarmend,” “Kippenvel” en “Wat een engel” waren enkele van de reacties. Dat snappen we wel!

Check ook: WHATSAPP-OPLICHTER WORDT DOOR VADER GOED VOOR SCHUT GEZET

Bron: FunX
Beeld: Unsplash

You May Also Like