Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jongen (17) gegrepen door cheeta in Safaripark Beekse Bergen

Een 17-jarige Duitse scholier is gister in Safaripark Beekse Bergen gegrepen door een jachtluipaard. Drie vrienden kwamen in het verblijf van de katachtigen terecht. De jongen was op schoolreis in het park en liep met twee klasgenoten van het wandel pad af.

De scholieren raakten in paniek

Het drietal liep op een deel van het pad dat bestemd is voor bezoekers met een auto en negeerde daarbij de waarschuwingsborden. De scholieren raakten in paniek nadat ze doorhadden dat ze in het verblijf van de cheeta’s liepen. Bij het wegrennen werd de 17-jarige jongen gegrepen. Een dierenverzorgster greep in en heeft de scholieren in veiligheid gebracht, aldus de woordvoerder. De tiener is vanwege zijn bijtwonden naar het ziekenhuis gebracht. Zijn twee klasgenoten raakten niet gewond.

Hou je aan de bezoekregels

De woordvoerder zegt dat een bezoek aan het park veilig is zolang bezoekers zich aan de regels houden. Toch gaat Beekse Bergen kijken welke maatregelen nog meer kunnen worden genomen om het park veiliger te maken. Toch roepen ze mensen op om zich aan de bezoekregels te houden en niet van de paden af te wijken.

Bron: Jezus wat slecht
Beeld: Beeksebergen

You May Also Like