Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jongeman heeft affaire met schoonmoeder: “Oudere vrouwen hebben meer ervaring”

affaire met schoonmoeder
Beeld: Unsplash

Iedere man heeft zijn eigen smaak, terwijl sommige mannen met vrouwen van hun leeftijd gaan, heb je weer andere die van oudere vrouwen houden. Geen probleem, want leeftijd is maar een getal toch…? Nou, het wordt wel een probleem, wanneer die oudere vrouw waarmee je gaat je schoonmoeder is.

Affaire met zijn schoonmoeder

Ja dat heb je goed gelezen. Deze man, die anoniem wenst te blijven, heeft een affaire met zijn schoonmoeder (Hij heeft een affaire met de moeder van zijn vriendin… voor de mensen die het niet helemaal begrijpen). Het begon allemaal al tijdens hun eerste ontmoeting, daar leek zijn schoonmoeder interesse in hem te hebben en dat was stiekempjes ook wederzijds. Hij kon zijn ogen maar niet van zijn 47-jarige schoonmoeder afhouden, wanneer ze op bezoek waren. De jongeman begon zijn schoonmoeder steeds leuker te vinden en wilde niet naar huis wanneer hij op bezoek kwam, maar hij kon natuurlijk niets laten merken. Waarom? Hij was met de dochter van de vrouw die hij leuk vond!

affaire met schoonmoeder

Ze deden het

Op een dag gebeurde het allemaal! De twee waren alleen thuis, omdat zijn vriendin even wat boodschappen ging doen. De vriendin was nog geen twee minuten weg, voordat haar moeder voor hem ging staan en zei; ‘nu of nooit’. Natuurlijk schrok hij en kon hij zijn oren niet geloven, maar dat was tegelijkertijd ook wat hij wilde. Dus ze deden HET en wel 10 minuten lang. Toen zijn vriendin terugkeerde, probeerde hij normaal te doen, maar al snel realiseerde hij zich dat wat hij had gedaan alles behalve normaal was. Dilemma: moest hij zijn vriendin het vertellen of niet. Als hij besloot haar te vertellen wat er was gebeurd, zou hij haar verliezen.

affaire met schoonmoeder

Hij kan de affaire niet stoppen

Maanden verder en nog steedst deelt hij ongeveer twee keer per week het bed met zijn schoonmoeder. Alhoewel hij zich diep schaamt voor wat hij allemaal doet, geeft hij wel eerlijk toe dat hij elke keer wanneer ze het doen geniet; “oudere vrouwen hebben meer ervaring en weten beter wat ze moeten doen.” Echter is hij bang dat zijn vriendin erachter komt, maar ook bang om zijn affaire met zijn schoonmoeder te stoppen. Advies voor de jonge man?

Check ook: MANNEN MET DEZE BEROEPEN GAAN HET VAAKST VREEMD

Bron: WistJijDitAl

Beeld: Unsplash

You May Also Like