Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

John Wick: Chapter 4 wordt langste film in de franchise

john wick 4

John Wick: Chapter 4 duurt bijna drie uur en is daarmee officieel de langste film in de franchise. Collider meldde dat de langverwachte neo-noir actiefilm twee uur en 46 minuten duurt met aftiteling.

Vierde deel

Regisseur Chad Stahelski vertelde de krant in november al dat het vierde hoofdstuk het langste zou worden. Het eerste deel duurde 101 minuten, terwijl de twee vervolgen respectievelijk 122 en 131 minuten duurden. Stahelski voegde eraan toe dat hij de frustratie over lange films wel begrijpt, maar dat het de moeite waard zou zijn. Stahelski vertelde Collider: “We hebben een langere film geschreven. We hebben een grotere film geschreven. We schreven een langer script. We hebben minstens een derde meer scènes geschreven dan de vorige. We verwachten dat het meer zal zijn. We hebben altijd verwacht dat het meer zou zijn. En ik denk dat de test, of in ieder geval waar we onszelf op beoordelen, is dat het waard met hoe we hebben uitgevoerd wat we willen dat het meer is of niet? En ik denk dat het antwoord ja is.”

‘Wick Week’

Nadat de Super Bowl was afgesloten, gaf Lionsgate de laatste teaser vrij, terwijl het aankondigde dat de ‘Wick Week’, waarin de studio elke dag nieuwe exclusives uitbrengt, eindelijk aangebroken is. “Game over?” Lionsgate tweette. “Niet echt. Wick Week begint nu.” Fans wachten al geruime tijd op het volgende deel na de release van John Wick: Chapter 3 – Parabellum terug in 2019.

Nog geen details

Terwijl de fijnere details over de plot onder de pet worden gehouden, hebben de producenten geplaagd: “Met de prijs op zijn hoofd steeds hoger, neemt de legendarische huurmoordenaar John Wick zijn strijd tegen de Hoge Tafel wereldwijd als hij de machtigste spelers in de onderwereld opzoekt, van New York naar Parijs naar Japan naar Berlijn”.

Cast

Fans zullen blij zijn te weten dat Keanu Reeves de titelrol zal hernemen en Ian McShane terugkeert als Winston, en Lance Reddick als Charon. Zij krijgen ook gezelschap van Bill Skarsgård, die The Marquis de Gramont speelt, een lid van de High Table wiens positie wordt uitgedaagd door John Wick, Shamier Anderson als The Tracker, Laurence Fishburne als The Bowery King, en Clancy Brown als The Harbinger. John Wick: Chapter 4 staat gepland voor 23 maart.

Beeld: Instagram

Check ook: Deze langverwachte films komen in 2023 uit

Bron: ladbible.com

Beeld: YouTube & Instagram

You May Also Like