Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

John van de Heuvel verwacht ‘nog véél meer aangiftes’ tegen Ali B

john van de heuvel ali b

Afgelopen week kondigde BOOS, het Youtube-programma van Tim Hofman, vandaag onthullingen te gaan doen over seksueel grensoverschrijdend gedrag door medewerkers van het RTL programma The Voice of Holland. Sindsdien is medialand in rep en roer, waarbij vooral Ali B zich zorgen moet maken. Afgelopen dagen kwamen er al twee aangiftes binnen tegen de rapper, en volgens misdaadjournalist John van den Heuvel zouden daar nog véél meer aangiftes bij kunnen komen.

john van de heuvel ali b

Meer aangiftes

Hoewel Ali B zelf nog altijd alle aantijgingen ontkent, zou hij zou zich achter de schermen van het programma in de afgelopen jaren zwaar misdragen hebben. Behalve de twee aangiftes die er nu tegen hem liggen, is dit slechts het begin, zo zegt Van de Heuvel bij RTL Boulevard. “Ik ben zelf ook benaderd door vrouwen die overwegen aangifte te gaan doen en zich al eerder gemeld hebben met verhalen, maar die nu zeggen – en dat is natuurlijk wat je ziet door alle publiciteit – dat ze ook overwegen om die stap te zetten.” Hierop vraagt presentatrice Vivienne van den Assem: “Een aangifte tegen Ali of ook tegen andere mensen?” John: “Tegen Ali ja.”

Genoeg reden

Het gevolg hiervan is dat nog minder mensen er rekening mee zullen houden dat het misschien niet klopt”, vind tv-kenner Rob Goossens. “Ik heb met RTL contact gehad en het is een beslissing die dinsdag al is genomen op basis van wat toen bekend was. Toevallig kwam het nieuws naar buiten na die tweede aangifte, maar ook zonder die tweede aangifte had RTL dus al genoeg reden om dit te zeggen.”

In de video’s meer info over de rel rond The Voice:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply