Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Johan Derksen onthult platte reden waarom hij terugkwam bij VI: ‘Ik zal je eerlijk vertellen…’

johan derksen

Niet geheel verrassend keerde het programma Vandaag Inside alweer twee weken nadat de heren gestopt waren vanwege de ‘kaarsaffaire’ weer terig op de buis. Inclusief Johan Derksen. ‘De Snor’ onthult nu de reden van zijn terugkeer, en deze ligt eingelijk wel voor de hand…

Terugkeren

Volgens een aantal mensen besloot Derksen om terug te keren om de vrijheid van meningsuiting, zijn ergernis over het standpunt van de Talpa-directie of medelijden met zijn collega’s, Wilfred Genee en René van der Gijp. Maar dit is helaas niet het geval, het was namelijk het Talpa-geld dat hem aantrok. Hij gaf aan: “Ik voel mij helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef slechts mijn mening.” “IJdelheid heb ik mijn zakken van vol. Ik zal je eerlijk vertellen, ik zit hier om een reden, om de poen…”.

Dezelfde problemen

Johan Derksen geeft verder aan: “En weet je waarom ik hier zit om de poen? Kijk, ik heb drie kinderen. En die hebben dezelfde problemen als al die jonge mensen in Nederland. Die kunnen geen fatsoenlijk huis kopen en omdat ik hier zit kan ik die alle drie helpen met een huis kopen. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening.” Hiermee hebben wij dus snel een antwoord gekregen waarom wij het programma weer zien op de televisie.

Bron: ditjesendatjes

Beeld: YouTube Vandaag Inside