Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Johan Derksen heeft alweer nieuwe bijnaam voor Rachel Hazes

bijnaam Rachel Hazes

Maandag won Rachel Hazes een rechtszaak die ze had aangespannen tegen roddelqueen Yvonne Coldeweijer, omdat de laatste haar ‘gecremeerde kroket’ had genoemd. Johan Derksen vindt het belachelijk dat er hiervoor een rechtspraak aangespannen moest worden. Hij heeft daarom een nieuwe bijnaam voor Rachel bedacht.

“Onzin!”

Wilfred Genee kaartte dit onderwerp aan bij Vandaag Inside: “Ik mag jou dus geen gecremeerde kroket noemen, hè? Want dan kun jij een rechtszaak tegen mij beginnen.” Derksen is er echt niet over te spreken: “Dan heb je helemaal geen gevoel voor humor. En je hebt geen incasseringsvermogen.” Ook tafelgast Özcan Akyol snapt niks van de uitspraak die is gedaan door de rechter: “En geen vrijheid van meningsuiting.” Hierop zegt Derksen: “Wat een onzin, wat een onzin. Dat je daarvoor naar de rechter stapt.”

bijnaam Rachel Hazes

Nieuwe bijnaam voor Rachel Hazes

Derksen heeft daarom een nieuwe naam voor Rachel bedacht: “Er liggen zúlke pakken proces-verbaal die de mensen nog af moeten werken… Komt die trut en gaat die naar de rechter daarover!” Wilfred waarschuwt Johan: “Dit wordt weer een rechtszaak! Het is goed dat je geen ‘gecremeerde kroket’ zei, want dan had je problemen gehad. Toch, hè?” Ook RTL Boulevard verslaggever Aran Bade gaf zijn mening over het vonnis: “Ik vind het eigenlijk van de zotten. Het is nu de gecremeerde kroket, straks de gecremeerde garnaal. Ik vind het apart. (…) Rachel heeft op alle punten gewonnen, maar aan de andere kant denk ik altijd: wat heb je hier nou mee bereikt?”

Check ook: Onderzoek van Jan Dijkgraaf bevestigt: ‘Rachel Hazes is wél gecremeerde kroket!’

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like