Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Johan Derksen fileert Eva Jinek: ‘Onbetrouwbaar loeder’

johan derksen jinek

Sinds de beruchte kaars-rel is Vandaag Inside sinds afgelopen week gewoon weer terug op de buis, inclusief Johan Derksen, en is alles weer terug bij het oude. Dit betekent dat er ook weer flink op los wordt beledigd. Zo haalde Derksen donderdagavond snoeihard uit naar Eva Jinek.

VI van de buis gekregen

Na de kaars-anekdote van Derksen, die veel stof deed opwaaien, riep Jinek sponsors van VI op zich terug te trekken. Dit gebeurde ook en uiteindelijk besloten de heren van VI er zelfs even helemaal mee te stoppen. Dit leidde tot blijdschap bij Eva Jinek, die haar ‘overwinning’ uitbundig gevierd zou hebben, zo beweert Johan. “Toen waren wij net gestopt. En Jinek die gooit toch altijd na de uitzending een paar pils naar binnen, en die is op het toneel gesprongen om daar te gaan staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside ook maar mooi van de buis gekregen’. Dat soort kreten.”

“Eng mens”

Deze actie is bij Derksen compleet in het verkeerde keelgat geschoten, en hij noemde haar dan ook onder meer een ‘onbetrouwbaar loeder’. Bij VI zegt ‘De Snor’: ‘”Wat ben je toch een eng mens als je zoiets doet.”

Check het fragment waarin Johan Derksen Eva Jinek fileert hier:

Bron & beeld: Youtube Vandaag Inside/Jinek