Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Jinek-parodie’ bij Vandaag Inside gaat fout: ‘Man uit publiek uit studio gezet’

vandaag inside

Een grappig bedoelde ‘Jinek-parodie’ bij Vandaag Inside is gisteravond niet helemaal uitgepakt zoals de bedoeling was. Een man is daarbij door de beveiliging uit de studio gezet.

Incidenten bij Jinek

Eva Jinek heeft de afgelopen tijd regelmatig te maken met figuren die op allerlei manieren de orde verstoren in haar programma. Zo plakte een ‘plaktivist’ zichzelf aan de tafel vast, tijdens een uitzending waarin Beau van Erven Dorens Jinek verving, later liepen boze Oranjesupporters weg tijdens de uitzending en maandag werd de boel verstoord door twee actievoerders die aandacht wilde vragen voor arbeidsmigranten in Qatar.

Stripper

Vandaag Inside dacht een ludieke actie verzonnen te hebben, door tijdens de uitzending van woensdagavond een ingehuurde stripper in het publiek te zetten, die ineens haar kleren uittrok en een rondje door de studio maakte. Dit pakte echter anders uit dan verwacht. een man in het publiek besloot de dame een flinke tik op haar billen te geven. De man werd hierop door de beveiliging uit de studio gezet. Genee: “Er was een meneer bij de uitgang die de dame nog een tik op haar achterwerk heeft gegeven. Die is er uitgezet”, waarop René reageerde: “Die is er uitgezet! Hahaha! Je mag tegenwoordig niks meer! Hahaha!”

Check het incident bij Vandaag Inside hier:

You May Also Like