Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Je ziet er fantastisch uit, maar je bent single? Dit is de reden!

Beeld: Pexels

Hoe komt het dat je single bent? Het komt omdat je oogverblindend mooi bent!!! Huh? Ja hoor je leest het goed. Vaker zie je een heel prachtige dame, maar ze is nog single. We somden hier enkele redenen hoe dat precies in elkaar zit voor je op.

Het is niet je schuld

Schat, maak je absoluut geen zorgen, het ligt niet aan jou hoor, beschuldig maar je ouders dat ze zo een prachtige creatie ter wereld brachten. Dat je mondig bent, trust issues of koppig etc. bent, zijn helemaal niet de reden waarom je single bent hoor. Het komt simpel weg doordat:

1. Mensen durven niet op je af te stappen

Geloof ons maar, je bent mooi en ziet er aantrekkelijk uit. Het enig probleem is dat mensen het moeilijk vinden om op je af te stappen. Gewoon omdat je mooi bent, wie weet zijn ze bang dat je zult afwijzen.

2. Ze denken dat je een relatie hebt

 Met zo’n schoonheid als de jouwe denken mensen vaak vanzelfsprekend dat je in een relatie bent. Terwijl je helemaal niemand bent

3. Je bent niet snel onder de indruk van iemand

Een ander reden is omdat je een beetje ‘hard to get’ speelt, je hebt in de club al vijf jongens afgewezen gewoon omdat ze niet je type zijn of ben je een beetje kieskeurig? Je wilt hem niet, omdat hij een lichte snor heeft, je bent op zoek naar perfectie, toch dames? Maar bestaat het wel? …

4. Je hebt niemand nodig

‘Who run the world? GIRLS’ ook een van de redenen waarom je niemand zoekt. Daarnaast ben je de zelfstandige type en je hebt niemand nodig om je doelen te bereiken, want je hebt alles al wat je nodig hebt in het leven.

Bron: girlscene

Beeld: Pexels

You May Also Like