Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Je ontsnapt alleen uit deze escape room als je genoeg wijn drinkt

wijn_escape_room

Een escape room: een spel die een aantal jaar geleden uit het niks bekend werd, ook in Nederland. Het idee erachter is dat je met een groepje vrienden een ruimte ingaat en daar door middel van spellen, raadsels en hersenkrakers er uit kan komen. Vaak moet dit binnen een uur. Deze nieuwe escape room is fantastisch voor alle wijnliefhebbers onder ons!

escape room wijn

C’est la vie!

We hebben het over een escape room in het Franse Parijs. Dus ja; je moet er eventjes voor rijden, maar dan heb je tenminste wel een vette escape room! Hoe deze escape room precies in zijn werk gaat? Tijdens je potje moet je zoveel mogelijk spelletjes met wijn doen. Zo moet je bijvoorbeeld proberen om wijnen te proeven en te raden welke wijn dit is.
 

Wijnkennis 

Je moet dus wel echt een wijnkenner bij je hebben, anders kom je hier van ze lang zal ze leven niet meer uit. Is op zich niet erg, omdat je lekker veel wijn om handen hebt. Maar het lijkt ons toch niet helemaal de bedoeling. Als het je lukt om uit de escape room te ontsnappen, krijg je ook nog een mooi fles wijn mee naar huis! Check de website hier!

Nog meer bijzondere escape rooms zien? Check onderstaande video!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply