Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Je kunt nu de ‘Shoey’ van Ricciardo thuis doen!

shoey ricciardo

Het is een herkenbaar beeld: De Australische Formule 1-coureur Ricciardo die champagne uit zijn schoen drinkt. Dit doet hij zodra hij eerste wordt in een race. Behalve een professionele autocoureur is hij ook goede zakenman. Hij heeft namelijk de ‘Shoey’ op de markt gebracht, zodat jij net als Ricciardo uit een schoen kunt drinken.

Shoey Ricciardo

Daniel Ricciardo

Ricciardo is niet de eerste persoon die dit doet. Het is een bekend ritueel dat al sinds het begin van de twintigste eeuw werd uitgevoerd. Toen nog vanuit de slippers van jonge vrouwen om zo decadentie en verfijning te tonen. En nu ook Ricciardo! Bij elke overwinning pakt hij weer zijn bezwete schoen erbij en drinkt hij er champagne uit. Het is maar net wat je lekker vindt.

Shoey

Dit fenomeen wordt ook wel ‘shoey’ genoemd. Nu kun jij ook de traditie voortzetten! Hoe? Ricciardo heeft samen met St Hugo Wines een wijn en een glazen karaf op de markt gebracht. De glazen karaf is in de vorm van zijn schoen waardoor jij nu ook thuis een shoey kunt doen.

Kosten

Je moet wel flink in de buidel tasten, want de glazen schoenkaraf kost 700 dollar. Je krijgt er dan wel een echtheidscertificaat bij en een brief van Daniel Ricciardo zelf. Dat dan weer wel!

Bron: Manly
Beeld: YouTube St Hugo Wines