Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Je kan een 100% elektrische en werkende Batmobile kopen

batmobile

Als je dacht dat je nooit in een batmobile zou kunnen rijden, heb je het mis: dankzij de 23-jarige Vietnamese kunstenaar Nyugen is het misschien wel mogelijk. Onlangs onthulde hij zijn grootste technologische project ooit die hij samen met een team van specialisten heeft gecreëerd: een Batmobile-replica.

Ontwerpen

Even een snelle opfrisser: de Batmobile kun je kennen van de beroemde Batman trilogie van regisseur Christopher Nolan. De Batmobile is de auto van held Batman. Ook de 23-jarige kunstenaar Nyugen uit Vietnam is fan van de auto en besloot de auto na te maken. Hij is afgestudeerd aan de Hanoi University of Architecture en in 2017 richtte hij zijn bedrijf Macro Studios op.

Batmobile

Maar liefst vijf jaar (!) is Nyugen met een team van specialisten bezig geweest om een replica te maken van de Batmobile. Monteurs, ingenieurs, ontwerpers en architecten hebben zich over het project gebogen en ontwierpen zo een 100 procent elektrische én werkende Batmobile. Het is meer dan mega vet: wat een talent heeft die Nyugen!

Extra functies

De deuren van de Batmobile zijn op afstand bedienbaar en de auto bevat vier camera’s. Hierdoor heb je zicht van 360 graden. Je kunt nog één passagier meenemen als je de weg op gaat. Het is onbekend hoeveel geld het voertuig kost, maar we gokken dat het heel wat gaat kosten…

Interesse, dan kun je er eentje hier kopen. Je kunt foto’s van de Batmobile replica hieronder vinden:

Bron en beeld: Van Daryl

You May Also Like