Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Je eigen zelfgemaakte cocktail maken? Dat kan! Met deze cocktailmachine

Beeld: Black and Decker

Gemak dient de mens daar zijn we het allemaal over eens, en technologie helpt zeker een handje. Zo kwamen we deze cocktailmachine, De Black + Decker Bev tegen, het is vergelijkbaar met een koffiezetapparaat, maar alleen in plaats van koffie krijg je een lekkere cocktail (Coktailparty iemand?).

De Black + Decker Bev

De Black + Decker Bev, onthuld op CES 2022, is een automatische barman die ter plekke de lekkerste cocktails en mocktails voor je klaarmaakt. de machine heeft een indeling met 6 flessen waarmee u gemakkelijk 5 alcoholflessen van 750 ml naar keuze kunt laden, samen met een zesde plek voor Bev’s waterkamer. Roestvrijstalen rietjes dalen af ​​in elke fles, waardoor Bev gemakkelijk (en nauwkeurig) nauwkeurig gekalibreerde porties alcohol kan opzuigen om cocktails te maken. Nooit meer flessen ondersteboven monteren zoals andere cocktailmakers/-dispensers.

Vier Cocktailglazen Op Bruin Houten Oppervlak
cocktailmachine

30 seconden

Om verschillende cocktails te maken, werkt Bev op een wegwerpcapsulesysteem dat veel lijkt op Keurig en Nespresso. Black + Decker, gecreëerd in samenwerking met Bartesian, is van plan om maar liefst 40 verschillende drankpods vrij te geven met voorgemengde sappen, bitters en siropen die alleen in het apparaat moeten worden gedaan. Zodra een pod is geladen, kun je selecteren hoe intens je je cocktail wilt, en Bev doet de rest, mengt de ingrediënten en schenkt je uiteindelijke cocktail rechtstreeks in een glas. Het hele proces duurt 30 seconden, en ja, Bev wordt zelfs geleverd met een mocktail-instelling voor mensen die niet drinken. Het product is gepland om over enkele maanden beschikbaar te zijn, dus maar even wachten.

Bron: Man Man

Beeld: Black and Decker