Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Japan Airlines serveert Business Class-passagiers een banaan als veganistische maaltijd

banaan

Een business class passagier van Japan Airlines was verrast toen hem een banaan met eetstokjes werd voorgeschoteld, als onderdeel van het veganistische menu aan boord.

Banaan met eetstokjes

Kris Chari vloog dinsdag business class van Jakarta, Indonesië naar Tokio, Japan. Tijdens de 7 uur durende vlucht werden twee maaltijden geserveerd: een snack en een lichte maaltijd geserveerd na het opstijgen en de lunch.

Voor niet-veganistische passagiers bestond de snackoptie uit aangebraden tonijn met een auberginesalade in Marokkaanse stijl, kaas met sinaasappelsalsa en een stokbrood, volgens het menu van de luchtvaartmaatschappij.

Chari zei echter dat hij een enkele banaan kreeg voor de veganistische optie. Hij zei in een post op luchtvaartforum FlyerTalk:

“Voor het opstijgen vandaag bevestigde mijn stewardess dat ik VGML had besteld en dat mijn ontbijt een banaan was, waarmee ik ten onrechte aannam dat ze bedoelde dat het ontbijt een banaan bevatte. Toen ze na het opstijgen de banaan serveerde, dacht ik dat het slechts een teleurstellend voorgerecht was, maar het was in feite de hele maaltijdservice! Het was een heel goede banaan – een van de beste die ik de laatste tijd heb gehad – maar hij lijkt nog steeds geschikter als tussendoortje. Is catering van CGK typisch zo teleurstellend?”

Het wordt er niet beter op

Hij vertelde Insider: Het is een beetje beledigend om een enkele banaan voorgeschoteld te krijgen, terwijl anderen een veel substantiëler en smaakvoller menu krijgen. Het lijkt vooral belangrijk gezien de groei van het aantal veganisten en vegetariërs.”

Een woordvoerder van Japan Airlines bevestigde dat de snack- en verfrissingsoptie voor alle speciale maaltijden op deze vlucht een banaan was en vertelde Insider:

“Onze excuses voor het niet kunnen voldoen aan de verwachtingen. We zullen blijven reageren op onze menu’s in het licht van de groeiende interesse en diverse behoeften van klanten die om speciale maaltijden vragen, inclusief de waardevolle feedback van deze klant.”

Chari kreeg ‘nauwelijks gekruide spaghetti’ voor zijn tweede veganistische maaltijd.

Check ook: Vegetariër klaagt bij bemanning omdat medepassagier hamburger eet in het vliegtuig

Bron en beeld: 9gag

You May Also Like