Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Jake Paul kondigt volgende gevecht aan met UFC-legende Anderson Silva in oktober

Jake Paul heeft officieel zijn volgende gevecht met een UFC-legende aangekondigd, en het is nog maar een paar weken verwijderd. De bokser bevestigde het nieuws van zijn gevecht met Anderson Silva op Twitter.

Professionele bokslicentie

Paul’s recentste gevecht was tegen Woodley in december 2021, met gevechten tegen Tommy Fury en Hasim Rahman Jr. gepland, maar beide werden uiteindelijk geannuleerd. Hopelijk zal de strijd tegen Silva niet hetzelfde lot ondergaan, aangezien de UFC-ster al een professionele bokslicentie heeft gekregen om te vechten in Arizona, waar hij volgende maand Paul zal ontmoeten.

Fans kunnen niet wachten

Bij het goedkeuren van de aanvraag zei de commissaris van Arizona: “Gefeliciteerd, meneer Silva. We kijken uit naar wat komen gaat.” Silva antwoordde: “Ik train elke dag hard. Ik houd mijn geest bezig en gezond. Ik ben zo opgewonden.” Paul noemde Silva in zijn tweet een ‘legende’ en gaf toe dat hij hem ‘respecteert’, maar voegde eraan toe: “Hij moet worden uitgeroeid.” Boksfans hebben hun enthousiasme voor de wedstrijd duidelijk gemaakt, waarbij velen zeiden dat het gevecht een ‘goede’ zal worden, terwijl podcast-host Joe Rogan Paul prees voor zijn beslissing om de UFC-jager aan te pakken.

Het word spannend

In een recente aflevering van The Joe Rogan Experience zei Rogan: “Als Jake Paul echt besluit om tegen Anderson te vechten, dan is dat een heel, heel, heel zwaar gevecht. Anderson, als hij gewoon direct in het boksen was gegaan, zou een f**king wereldkampioen zijn geweest.” “Jake Paul is een van de slimste marketeers die de verdomde sport ooit heeft gezien,” vervolgde Rogan. ‘En hij kan vechten. Het punt is dat mensen denken dat hij deze YouTube-man is en dat hij niet kan vechten. De manier waarop hij Tyron Woodley knock-out sloeg? Kom verdomme op. “Ik heb dit meerdere keren gezegd: als die man gewoon een bokser was en je nooit iets wist over zijn achtergrond op YouTube en je zag hem Tyron Woodley met één schot uitschakelen, dan zou je zeggen: ‘Holy sh*t, er komt een nieuwe man aan, en hij is een slechte klootzak. Hij is echt legitiem.’”

29 oktober

Op 47-jarige leeftijd genoot Silva een regeerperiode als UFC-kampioen middengewicht, won een split-decision over voormalig wereldkampioen boksen Julio Cesar Chavez Jr. en versloeg mede-UFC-ster Tito Ortiz met succes. Het gevecht zal plaatsvinden op 29 oktober en zal beschikbaar zijn om te bekijken op pay-per-view.

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like