Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jake Paul haalt keihard uit naar Conor McGregor en deelt pikante beelden van hem 

jake paul conor mcgregor

Het vechtsportwereldje van vandaag is een apart wereldje te noemen. Vechters dagen elkaar vaak uit via social media, waarbij er eerst een hoop gediss aan vooraf gaat tot de twee de ring in stappen. Zo is er nu een flinke online beef gaande tussen Conor McGregor en de gehate Youtuber Jake Paul, die de Ier uit zijn pensioen wil halen om tegen hem te vechten.

Jake Paul

Pikante beelden

Uiteraard levert al dit gediss heen en weer ook de nodige publiciteit op, maar het zet de boel ook vast lekker op scherp. Zo noemde McGregor Jake Paul onlangs op Teitter een ‘nobody’, dus heeft de Youtuber nu gereageerd met een keiharde video, waarin hij pikante beelden van ‘The Notorious’ lekt.

Jake Paul reageert op tweet

De tweet van McGregor was olie op het vuur gooien. Jake was er dan ook helemaal niet blij hiermee en reageerde in een video, waarbij hij antwoord gaf op de tweet. Ook liet hij beelden zien van McGregor samen met een prostituee (in hoeverre deze echt is, gebeurd weten we niet). Ik denk dat de vraag dat iedereen zich nu afvraagt, is wanneer we deze twee mannen in het ring zullen zien, want blaffende honden bijten niet! Heeft Jake Paul een kans in de ring met Conor McGregor?

Bron & beeld: Skoften, Instagram

You May Also Like