Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jake, het nieuwe vriendje van Jutta koopt waanzinnige villa voor 16 miljoen

waanzinnige villa
Beeld: Instagram/YouTube

Dat het nieuwe vriendje van Jutta Leerdam, een rijke stinkerd is, is geen geheim. Jake Paul, nieuwste aanwinst, is een villa in Puerto Rico. De prijs: 16 miljoen.

Jake en Jutta

In april maakten Jutta en Jake wereldwijd bekend dat ze een relatie hadden. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje, in ons land, maar ook in Amerika. Vooral omdat de twee op verschillende gebieden bekend zijn. Zo is Jutta bekend in de sportwereld en is Jake vooral bekend op socialmedia, maar ook als ondernemer en bokser. Geen wonder dat zijn vermogen miljoenen waard is.

waanzinnige villa

Waanzinnige villa

Op YouTube geeft Jake zijn volgers een tour in zijn waanzinnige villa ter waarde van 16 miljoen. De villa heeft een oppervlakte van 1200 vierkante meters, acht slaapkamers en twaalf badkamers. Kortom de woning is gigantisch huis. En dan hebben we het nog niet gehad over het prachtige zwembad. Jutta Leerdam bezoekt haar vriendje zeker wel, maar in welke kamer slaapt ze wanneer ze op bezoek is? Aangezien ze tal van keuzes heeft. Het is ook duidelijk dat lieve Jake al haar bloemen bewaard op zijn nachtkastje.

Check hieronder de villa:

Check ook: JAKE PAUL BEVESTIGT RELATIE MET JUTTA LEERDAM: “I’M DUTCH NOW”

Bron: rtl boulevard

Beeld: Instagram/YouTube

You May Also Like