Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jaimie Vaes in geldnood? ‘Na horloges ook schoenen van Lil Kleine verkocht’

jaimie vaes

Het is inmiddels al even bekend dat Jaimie Vaes en Lil Kleine niet meer samen zijn. Sterker nog, de twee hebben flinke mot met elkaar, als we de juicechannels moeten geloven. Na horloges zou Jaimie nu ook schoenen van haar ex hebben verkocht.

Jaimie Vaes

Na de breuk met Lil Kleine hebben we lang niets van Jaimie Vaes gehoord, tot haar realityserie weer begon. In Jaimie: In The Vaes Lane volgen we Jaimie in haar leven, zowel de ups en de downs. Hierin kon je zien dat Jaimie een brief ontving van de advocaat van Lil’ Kleine. Hij eiste hierin de horloges terug die hij haar eerder cadeau had gedaan.

Schoenen

Nu blijkt dat Jaimie dit horloge waarschijnlijk heeft verkocht, terwijl hij bedoeld was voor hun zoon Lío. Hier blijft het niet bij. In de serie zien we dat Jaimie nóg een brief van zijn advocaat krijgt. Dit keer eist hij zijn schoenen terug die Jaimie heeft meegenomen. Deze zou ze op Vinted hebben verkocht aan de one and only Fabiola: “Ik heb laatst schoenen gekocht op haar Vinted-account. Dus zijn dit de schoenen van Lil’ Kleine?”, vraagt ze zich af in haar Instagram-video. Je zou denken dat Jaimie genoeg geld heeft, maar we krijgen hier inmiddels wel onze bedenkingen bij…

Bron: Ditjes en Datjes
Beeld: Instagram Jaimie Vaes

You May Also Like