Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jaimie Vaes betrapt op gênante actie: ‘Helpt de natuurlijke groei een handje…’

nieuwe vriend jaimie vaes

In de wereld van influencers draait het natuurlijk allemaal om hoeveel volgers je hebt. Er zijn dan dus maar weinig dingen pijnlijker dan wanneer je aantal volgers niet groeit, maar juist terugloopt. Ook bij Jaimie Vaes, beter bekend als de voormalig boksbal van Lil Kleine, was dit het geval, dus nam ze maatregelen. Helaas werd ze al snel betrapt…

De ex van…

Jaimie Vaes kon lange tijd teren op haar bekendheid als ‘de vriendin van’, en later ‘de ex van…’, maar haar populariteit lijkt dus te verdwijnen. Kortom, Jaimie moest op zoek naar nieuwe manieren om relevant te blijven, nu ze niet meer kan terugvallen op haar tumultueuze relatie met de rapper. Normaal gesproken gebruikt ze schaars geklede foto’s op Social Media om aandacht te krijgen, maar deze strategie lijkt niet meer te werken. Daarom heeft ze besloten om er even 7.000 volgers bij te kopen.

“Natuurlijke groei”

De diva had misschien gedacht dat haar trucje onopgemerkt zou blijven, maar de zogenaamde juicekanalen zaten er natuurlijk gelijk bovenop. Zo merkt Juicechannel droogjes op: “Jaimie helpt, zoals ze dat ook graag bij zichzelf doet, de natuurlijk groei een handje.” Het publiek laat zich niet zo makkelijk voor de gek houden, dus de volgende keer moet Jaimie misschien beter nadenken voordat ze haar creditcard trekt.

Check de gênante actie van Jaimie Vaes hier:

jaimie vaes
jaimie vaes

Check ook: Jaimie Vaes trotseert kou tijdens wintersport en pronkt met haar zitvlak (sgxl.nl)

Bron & beeld: Instagram

You May Also Like