Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jade Anna zet Instagram in vuur en vlam in pikant setje! ‘Is dit ‘Alleen Fans’..?!’

jade anna pikant

Het afgelopen jaar ging natuurlijk over de oorlog in Oekraïne, boerenprotesten én de break-up tussen Youtuber Gio en Jade Anna. Voor veel mannen misschien reden om stiekem te fantaseren over het feit dat zij nu misschien wel een kansje maken bij de mooie blondine. Met een pikante foto op Instagram brengt ze deze mannen nu nog verder het hoofd op hol.

jade anna pikant

Breuk

We willen natuurlijk niet haten, maar je kunt rustig stellen dat de breuk voor Jade Anna niet per sé heel nadelig heeft uitgepakt. Sinds de breuk van de bekende Gio, is ze erin geslaagd om prima de aandacht op zichzelf gevestigd te houden en op eigen benen te kunnen staan. Zo goed, dat Jade onlangs zelfs een poepchique huis voor zichzelf op de kop kon tikken. Niet slecht voor een 18-jarige!

Account op OnlyFans?

De reden dat Jade zichzelf een nieuw huis kan veroorloven, is dat ze ongeveer 250.000 abonnees op YouTube en 900.000 volgers op Instagram heeft weten te verzamelen. Daar kan je tegenwoordig een aardige boterham mee verdienen. Voorwaarde is dan wel dat je met enige regelmaat content op je kanalen plaatst, bij voorkeur van het pikante soort. En daar weet Jade vaak wel raad mee, zo bewijst ze ook nu weer. Ze plaatste onlangs twee foto’s waarin ze in een piepklein setje te zien is, waarbij ze schrijft: “Forgot to give you this 🎁” De foto’s kunnen op bijna 120K likes en veel comments rekenen. Zo merkt ene Guinn op: “Huh, ik dacht dat ik geen account had op onlyfans?”

Check Jade Anna die Instagram in vuur en vlam zet in piepklein pikant setje hier:

En nu je er toch bent:

Check ook: Jade Anna en vriendinnen vermaken zich in pikante outfitjes (sgxl.nl)

Bron en beeld: Instagram Jade Anna

You May Also Like