Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jade Anna en vriendinnen vermaken zich in pikante outfitjes

jade anna

Waar een relatie met een bekendheid al niet goed voor kan zijn. Een jaar of twee geleden had nog helemaal niemand van Jade Anna gehoord, maar inmiddels is de pas 18-jarige een van de bekendste influencers van ons land. Dit heeft het een en ander te maken met de pikante foto’s in sexy outfitjes, die regelmatig op Jade Anna’s Instagramkanaal te vinden zijn, zoals ook nu weer het geval is.

jade anna pikante

Ophef

Ongeveer twee jaar geleden was er flinke ophef rond Youtuber Gio omdat zijn vriendin Jade toen nog minderjarig was. Gio was 22, terwijl Jade Anna toen nog maar 16 jaar oud was. Toen ze eindelijk 18 werd, was Hunkemöller er direct als de kippen bij om haar als lingeriemodel aan het werk te zetten. In combinatie met fijne foto’s in sexy outfitjes op haar Instagramkanaal, met 891K volgers, kun je stellen dat Jade inmiddels prima op eigen benen kan staan. Toeval of niet, maar onlangs zetten Gio en Jade Anna dan ook een punt achter hun relatie.

Feesten

Momenteel doet Jade Anna hard haar best om haar liefdesverdriet te verwerken, en hoe kun je dat beter doen dan er flink op los te feesten?! Op Instagram postte ze maandag een aantal fijne plaatsjes in pikante outfitjes, en deze keer had ze ook wat vriendinnen uitgenodigd…

Check de foto’s van Jade Anna en vriendinnen in pikante outfitjes hier:

Meer van Jade Anna:

Bron en beeld: Instagram Jade Anna

You May Also Like