Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jada Borsato zingt in pikante outfit sterren van de hemel

Jada Borsato

Behalve dat de bloedmooie dochter van Leontine en Marco kan acteren, kan zij ook een heel behoorlijk staaltje zingen. Zij plaatste gister namelijk een opvallende post en wist met de video niet alleen je oren te prikkelen. Zij plaatste namelijk een nummer die zij samen met Benson Boone zong op de bank, waarin ze in een bijzonder fijn outfitje gekleeed was.

Jada Borsato

Jada Borsato op de bank met Benson Boone!

Benson Boone is een jongeman en een uit de Verenigde Staten afkomstige singer-songwriter. Hij nam deel aan de auditie van American Idol in 2021. De twee zingen ‘Ghost Town’ in duet en dit klonk zo lekker dat haar moeder Leontine zelfs even een pauze nam van haar media-pauze en het stuk op haar eigen Story plaatste met de tekst “Proud”. 

Geen makkelijke tijd

Veel volgers zijn uitermate blij dat ze dit jonge multi talent weer eens een keertje horen zingen. Het zal de afgelopen maanden geen makkelijke tijd voor haar zijn geweest met alle heisa rondom haar vader. Er hebben heel wat mensen gereageerd op de foto met reacties als: “Ahhh zo fijn om je weer te horen zingen, lief.” en “Wauw Jada lieverd, wat een mooi nummer!“. Wij durven nog niet te melden waar de samenwerking met deze vandaan komt, maar op het Instagram-kanaal van Benson zie je al meerdere reacties van Jada onder zijn post in de vorm van hartjes. 

Check hieronder het nummer en de prettige en opvallende verschijning van Jada Borsato:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like