Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Jaap Reesema zorgt voor “Kippenvel” met ontroerend lied over oorlog tijdens Radio555

Bron: Kijk.nl

Voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne haalt Giro555 vandaag in samenwerking met verschillende radio DJ’s en andere bekendheden geld op via Radio555. Tijdens de show liet Jaap Reesema een nummer horen die hij speciaal voor de oorlog had geschreven, die voor veel mensen voor “kippenvel” zorgde.

Mijn Kleine Presidentje

Tijdens de uitzending van Radio555, die is opgezet door Giro555 om geld te verzamelen voor de oorlog in Oekraïne, liet zanger Jaap Reesema een ontroerend nummer horen genaamd “Mijn Kleine Presidentje”.

Het lied heeft hij samen met rapper Snelle geschreven en gaat over gaat een klein kindje die zijn vader vraagt wat er mis is met de wereld.

Help mensen in Oekraïne

Je kan doneren via Giro555 voor de mensen in Oekraïne. Honderdduizenden mensen zijn op de vlucht. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden. Zij leven in angst en onzekerheid maar wij kunnen helpen. Met voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater.

Jaap Reesema: “Kippenvel”

Het nummer raakte veel mensen diep in hun hart. Al vrij snel kwamen de eerste reacties binnen op Twitter over het nummer. Bekijk enkele reacties hieronder:

Bron: Linda
Beeld: Kijk.nl

You May Also Like