Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Door dit item lijkt het net alsof jouw hond een zeemeermin is!

hondenbed

Allemaal leuk en aardig een hond als huisdier hebben, maar een zeemeermin is natuurlijk veel beter. Helaas bestaan ze (zover we weten hè!) niet, dus moeten we roeien met de riemen die we hebben. Webwinkel Amazon helpt je hier een handje mee!

Waterrat
Is jouw hond ook zo’n raar beest dat in elk water moet duiken als hij of zij daar de mogelijkheid voor heeft? En kan je hem dan 9 van de 10 keer daar weer uitvissen? Grote kans dat je het een keer zat bent. Gelukkig kun je vanaf nu je liefde voor zeemeerminnen én je haat voor je water-liefhebbende-honden combineren. 
 

Reddingsvest

Door je hond een reddingsvestje aan te doen, verklein je de kans dat je je hond weer uit het water moet trekken. En hoe vet is het dan als dat reddingsvest in de vorm van een zeemeerminnen-staart komt?! Mega vet, jawel. 
 

Amazon

Het reddingszwemvest glittert en gaat compleet viral. Dat begrijpen we, want het ziet er hilarisch uit als honden het dragen. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar: S, M en L. Dus zowel teckels als golden retrievers zouden deze fancy pakjes kunnen dragen. Het reddingsvest is hier te bestellen en kost maar 26,28 euro in totaal! Wat ons betreft een koopje. 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like