Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Is kip vlees of niet?’ LLDL-deelnemers zijn er nog niet over uit

lang leve de liefde Is kip vlees

Twee parels hebben weer hun intrede gemaakt in het huis van het programma Lang Leve de Liefde van SBS6. Terwijl ze beiden genieten van een lekker kopje koffie op de bank, komen de volgende vragen aan bod: is kip vlees? En is een krab een dier? Spraakmakende televisie!

Lang Leve de Liefde.

In het programma Lang Leve de Liefde op SBS6 worden twee mensen aan elkaar gematcht. Daarna brengen ze minstens 24 uur met elkaar door in één huis. Als het ze allebei bevalt, kunnen ze de tijd verlengen tot bijvoorbeeld 72 uur. Ook Felix en Beau worden aan elkaar gematcht. Gelukkig kunnen de twee wel kletsen en daarom komt op een gegeven moment een bijzonder onderwerp op.

Vlees, kip en vis

Want waar wij dachten dat het algemene kennis is dat alles wat leeft wordt beschouwd als ‘dier’, zijn Felix en Beau hier niet al te zeker van. Beau denkt ook dat kip geen vlees is. Er ontstaat een bijzondere discussie tussen de twee die we jullie absoluut niet willen ontnemen, lol! En zeg nou zelf: vind jij kip vlees? En vind jij een krab een dier? We zijn benieuwd naar jullie antwoorden. Bekijk het fragment van Beau en Felix hieronder:

You May Also Like