Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Is dit het ‘bescheiden’ studentenkamertje van Eloise en Amalia?

eloise amalia

Zowel Eloise van Oranje als haar nicht kroonprinses Amalia verhuisden onlangs naar Amsterdam om daar te gaan studeren. In onze hoofdstad zullen de twee Oranjes een ‘bescheiden’ kamertje betrekken. Hij lijkt 1 plus 1 = 2 te zijn dat ze dit samen in één flat zullen doen.

Nieuw plekje

Eloise, ook wel bekend als ‘Gravinfluencer’ vanwege haar activiteiten op social media, verhuisde eerder al naar Amsterdam om daar met twee vriendinnen een appartement te huren. Gisteren maakte ze op Instagram ineens bekend dat ze een nieuw plekje heeft gevonden: “Ik wou nog wat delen, ik ben namelijk verhuisd!”, aldus Eloise. “Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen.”

Ook Amalia vindt een kamer

Dit valt ’toevallig’ vrij nauw samen met het nieuws dat ook Amalia woonruimte heeft gevonden in Amsterdam. De kroonprinses zei afgelopen week tegen NU.nl:  “Ik heb ook vriendinnen die vorig jaar echt moeite hebben gehad met het vinden van een kamer. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik wel een kamer heb kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om daar met medestudenten te mogen wonen.”

Prijzig appartementje

Het nieuwe appartement van Eloise (én Amalia?) bevindt zich uiteraard in het centrum van Amsterdam en heeft drie slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen. Gezien het feit dat je daar al snel meer dan 3.000 euro per maand huur over betaald, zullen er niet veel medestudenten zijn die dit kunnen betalen. Tenzij je huisgenoot de kroonprinses is natuurlijk. En die derde slaapkamer? Die zou zomaar bewoond kunnen gaan worden door een beveiliger…

Check het vermoedelijk appartement van Eloise en Amalia in Amsterdam hier:

Eloise en Amalia appartement
Eloise en Amalia appartement
Eloise en Amalia appartement

Bron & Beeld: Ditjesendatjes

You May Also Like