Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Is dit de meest chagrijnige kandidaat van Lang Leve de Liefde tot nu toe?!

lang leve de liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde komen er regelmatig bijzondere figuren voorbij. Ook nu is het weer raak met Desiré. Ze wordt gematcht met Danny, maar al heel snel blijkt dat absoluut geen match te zijn. Of dat komt door haar chagrijnige houding? Wie weet (ja)...

Lang Leve de Liefde

In Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht die vervolgens minimaal 24 uur in één huis moeten doorbrengen. Het is vaker geen match dan wel een match, maar het kijkt wel lekker weg. Zo’n eerste date die met camera’s wordt vastgelegd is natuurlijk ook een beetje spannend. Juist omdat je weet dat heel Nederland meekijkt, zou je zeggen dat je je beste beentje voor zet. Desiré vindt van niet en dat spreekt wel voor haar: ze is in ieder geval erg eerlijk. Maar ook erg chagrijnig.

Chagrijnige kandidaat

Wanneer Danny vraagt wat haar hobby’s zijn, kan ze er geen goed woord over kwijt. Ook de hobby van Danny wordt niet heel erg geaccepteerd. Dat hij van vissen houdt vindt zij ‘verschrikkelijk’. Dat is natuurlijk niet een heel goede basis van een date die 24 uur duurt. Je kunt het ongemakkelijke fragment hieronder bekijken:

Bron: Lang Leve de Liefde

You May Also Like