Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Irene Schouten verkozen tot Mooiste Sportvrouw van 2022: check hier waarom

irene schouten

Irene Schouten mag weer een podiumplaats bemachtigen. Niet op het gebied van schaatsen, maar op het gebied van haar looks. Volgens FMH500 is Irene Schouten de Mooiste Sportvrouw van 2022.

Irene Schouten

Dan denk je dat iemand heel goed kan sporten, maar dan heeft ze ook nog haar uiterlijk mee. We hebben het uiteraard over de 29-jarige schaatsster Irene Schouten. Door FHM500 is zij uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van 2022. Dat is toch een hele eer! Zij neem het stokje over van Lieke Martens die in 2021 de eerste prijs mocht bemachtigen. Ter ere van haar winst heeft Irene een mooie lingerieshoot gehad.

Blij met de winst

Irene zelf is in ieder geval ook blij met de winst: “Ik vind het een grote eer”, zegt Irene Schouten over haar verkiezing als Mooiste Sportvrouw in de FHM500 van 2022. “Ik ben daar ook echt heel trots op. Natuurlijk wil ik er altijd goed uitzien, al zijn mijn haren tijdens het sporten helemaal nat van het zweet. Dan zie ik er niet op mijn best uit, haha. Als ik dan zo’n titel krijg, vind ik dat een extra mooi compliment.”

De foto’s van deze shoot kun je hieronder bekijken:

Bron: Manners
Afbeelding: FHM / Annick Meijer

You May Also Like