Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Interview met ‘Peter Gillis’ escaleert: ‘Peter rent in zijn nakie over Efteling-terrein’

peter gillis

Peter Gillis is de laatste tijd vaker in het nieuws, vooral met zijn nieuwe vriendin, maar goed. Daar weet je inmiddels genoeg van. Zo moet Peter hier en daar interviews doen om het nieuwe seizoen van Massa is Kassa te promoten. Ook De Telegraaf besloot de vakantieparkmagnaat te bezoeken om hem een ​​paar vragen te stellen en dat liep niet goed af! Hierop is nu een hilarische parodie verschenen.

Peter woedend

De interviewer was Jeroen Holtrop van De Telegraaf. Het lijkt in eerste instantie op de alledaagse interviews van Peter die we kennen, maar het escaleerde al snel. Het begon allemaal toen Holtrop zijn telefoon erbij haalde en een heleboel negatieve berichten van Peter voorlas, die hij waarschijnlijk gewoon even googelde. Peter had hier helemaal geen zin in; “Je wilt alleen het negatieve zien”, zei hij. Uiteindelijk werd Peter woedend, precies wat Holtrop wilde voor een pakkend nieuwsbericht.

Peter in zijn nakie over het Efteling terrein…

Er was aardig wat kritiek op de werkwijze van De Telegraaf en met name Jeroen Holtrop tijdens het interview met Gillis, die Peter leek te provoceren. Videomaker Appie Mussa besloot om het interview op zijn eigen manier na te spelen. Appie zegt: “Nou Gillis… Ik ben Jeroen Snotaap van De Telegraaf, en ik ben alleen maar uit op sensatie. Dus hier heb ik een lijstje met dingen die jij ‘misschien hebt gedaan’, zodat jij boos wordt en wij een goed artikel hebben. Peter, heb je iemand verminkt, in elkaar geslagen en bestolen… Klopt dat? Peter rent naakt over het terrein van de Efteling… Klopt dat?” Ondanks dat Appie Holtrop een snotaap van De Telegraaf noemt, kan hij de grap wel waarderen. Hij reageert op de video met: “Hahaha, leuk gedaan!” Geweldig, man!

Check de interviews hieronder:  

Check ook: Peter Gillis bedreigt filmploeg Telegraaf: ‘Als je dit uitzendt heb je een probleem!’ (sgxl.nl)

Bron: Showmag

Beeld: YouTube

You May Also Like