Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Internet in rep en roer nadat vrouw beweert dat haar vriend haar bedroog met ZIJN eigen MOEDER

Het internet is in rep en roer nadat een vrouw online beweerde dat haar vriend haar bedrogen heeft met niemand minder dan zijn eigen moeder. De schokkende beschuldiging ging viraal en zorgde voor een golf van ongeloof en verontwaardiging. Mensen konden nauwelijks bevatten hoe zoiets mogelijk kon zijn en de verontwaardiging nam al snel toe.

Schandalige onthulling

TikTok-gebruiker Emma, vermoedelijk gevestigd in de VS, heeft op het platform voor het delen van video’s een schandalige onthulling gedaan. Ze deelde met haar volgers dat ze hoogstwaarschijnlijk therapie moet bezoeken om een vermeende ontmoeting te bespreken. Emma legde uit hoe de ontmoeting haar heeft beïnvloed en waarom ze voelt dat professionele hulp nodig is om ermee om te gaan. Haar openhartigheid op TikTok bracht een golf van steun en begrip teweeg van mensen over de hele wereld, die haar aanmoedigden om de nodige stappen te zetten naar genezing en welzijn.

 5,2 miljoen keer bekeken

De clip, die vorige week werd geüpload, heeft het internet stormenderhand veroverd – tot nu toe meer dan 5,2 miljoen keer bekeken. Daarin is de diepbedroefde gebruiker van sociale media te zien terwijl ze naar de camera staart. Ze behoudt de hele tijd een lege gezichtsuitdrukking en zegt geen enkel woord tijdens de video van vijf seconden.

Met zijn eigen moeder

 In plaats daarvan laat ze de overlay-tekst het smerige verhaal vertellen. Er staat: ‘Ik realiseer me dat mijn ex die me bedriegt met zijn eigen moeder waarschijnlijk iets is waarvoor ik in therapie moet gaan en niet iets waar ik grapjes over maak met mijn vrienden.’ Ze uploadde de clip naast een bijschrift met de tekst: ‘Ik heb zoiets van “onthoud dat een keer.”’ En kijkers stonden versteld van de schokkende anekdote.

(De video is intussen niet meer te zien op TikTok)

Check ook: FLIRTGESPREK MET SCHOONMOEDER OP WHATSAPP NEEMT EEN PIJNLIJKE WENDING

Bron & beeld: dailymail

You May Also Like