Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Interieur van Funda-woning is zo hysterisch dat je instant hoofdpijn krijgt

interieur funda woning

De smaak van ieder persoon is anders en dat geldt niet alleen voor je kledingsmaak of je favoriete maaltijd, maar ook je keuze voor interieur. De eigenaar van dit huis houdt vast van koppijn, gezien ze dat waarschijnlijk continu heeft als ze door zijn of haar huis loopt. De woning, die momenteel te koop staat op huizensite Funda, heeft namelijk een totaal hysterisch interieur!

Overprikkeld

Je moet niet iemand zijn die snel overprikkeld raakt, anders heb je helemaal niks te zoeken in dit huis wat op Funda staat. Op de Middenstraat in Sluiskil, provincie Zeeland, staat namelijk een huis wat van top tot teen vol staat met meuk. Nou ja, misschien heeft het voor de huidige eigenaar speciale waarde, maar voor ons lijkt het op rommel.

Funda

Er is geen plek in de woonkamer waar je nog iets aan kunt ophangen of neerzetten. Vandaar dat de kans groot is dat de eigenaar zijn huis verkoopt om groter te gaan wonen. Snappen we! Gelukkig hebben we voor nu de beelden nog. Geïnteresseerd in de woning? De vraagprijs is 129.000 euro! Neem hier een kijkje op Funda.

Check het hysterische interieur van de Funda-woning hier:

interieur funda woning
interieur funda woning

Check ook: Deze bizarre Funda-woning geeft je een flashback naar 18de eeuw (sgxl.nl)

Bron & beeld: Funda

You May Also Like