Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Insta-model klaagt dat ze zo lekker is dat ze niet ongestoord naar de sportschool kan

Beeld: Instagram

Er is geen mens op de wereld die kan zeggen dat degene geen problemen heeft. Groot of klein, iedereen heeft wel een probleem. De Instagram-model waar we het vandaag over zullen hebben, heeft ook een probleem. En een heel bijzondere ook: ze zou zo lekker zijn dat ze in de sportschool wordt “lastiggevallen”.

Insta model sportschool
Beeld: Instagram

Te ver!

De 33-jarige Skyler McKay is een van de grootste namen in het Britse entertainment wereld voor volwassenen. Laten we zeggen dat ze gewend is om aandacht te krijgen. Skyler had echter niet verwacht dat volslagen vreemden haar zouden “benaderen” in haar lokale Londense sportschool waar ze nu woont. Volgens de volwassen ster gaat dit alles nu wel veel te ver.

‘Kletsen’ van vrouwen in de kleedkamers

“Ik krijg zelfs ‘kletsen’ van vrouwen in de kleedkamers voor vrouwen in mijn sportschool”, vertelt McKay. “Meestal is het wanneer ik naakt ben aan het einde van mijn training, na de stoomkamer in de vrouwelijke kleedruimte. Ik beschouw het ergens als een compliment, maar voel me wel heel kwetsbaar als ik daar naakt sta en lotion aanbreng.” Gewoon rijke “wanhopige” huisvrouwen. Skyler voegde eraan toe dat het een zeer unieke sportschool is en dat leden zeker een bezoek waard zijn. “Als ze ‘hot’ zijn, ruil ik nummers, of ontmoet ze daarna in de sapbar voor een smoothie en kijk hoe ze zijn.”, sluit ze haar “klagende” verhaal af.

Bron: pnws.be

Beeld: Instagram

You May Also Like