Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Inspiratie nodig voor bedrijfsuitje? Ga zeemeermin zwemmen!

zeemeermin zwemmen

De meeste bedrijven hebben minstens één keer in de zoveel tijd wel een bedrijfsuitje. Soms ga je uiteten of ga je met het hele bedrijf een avond bowlen. Maar op een gegeven moment is de inspiratie wel op. Wat dacht je er van om het over een andere boeg te gooien en een keer zeemeermin-les voor volwassenen neemt!

zeemeermin zwemmen

Bedrijfsuitje

Je wil natuurlijk wel goede indruk maken als je een bedrijfsuitje voor je personeel organiseert. Je kunt niet als vierde keer achter elkaar aankomen met een avond bowlen of survivallen. Daarom is zeemeerminnen voor volwassenen een heel origineel idee!

Zeemeermin zwemmen

Tijdens de zeemeermin-les leer je hoe je als een echte zeemeermin moet zwemmen en krijg je zelfs de welbekende staart (anders ben je natuurlijk geen echte zeemeermin). Aan het eind van de les krijg je ook nog een diploma. De les duurt zo’n 1,5 uur. Je oefent met het zeemeermin zwemmen door het zwemmen op je buik, rug en zij met de staart te leren. Ook leer je hoe je moet drijven en hoe je de staart makkelijk uittrekt. Origineler ga je het niet krijgen!

Bron: Womanly
Beeld: Unsplash, Youtube

You May Also Like