Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Influencer met maatje meer klaagt dat vliegtuiggangpaden te smal zijn: ‘Ik pas niet in het toilet’

influencer maatje meer

Een influencer met een (paar) maatje(s) meer heeft voor discussie online gezorgd, nadat ze klaagde dat ze in vliegtuigen soms niet naar het toilet kan omdat de gangpaden te smal zijn.

influencer maatje meer
Beeld: TikTok

Vliegen met een maatje meer

TikToker Bo Berry vertelde haar volgers over de moeilijkheden waarmee ze wordt geconfronteerd aan boord van een vlucht, en hoe ze navigeert door de ‘nummer één wegblokkade’ waarmee ze als een vrouw met een maatje meer vliegt. Ze deelde een clip van zichzelf terwijl ze worstelde om door het gangpad te lopen in een vliegtuig van United Airlines terwijl ze opzij moest draaien om langs de rijen stoelen te komen.

“Ik pas helemaal niet in een standaard vliegtuigtoilet”

Bo ging naar TikTok om met haar 295,2.000 volgers de hindernissen te delen waarmee ze tijdens het vliegen wordt geconfronteerd. Ze ondertitelde de clip: “Vliegen terwijl je dik bent – Toileteditie.” De TikToker begon de uitleg door te zeggen: “Dus dit is een lastig onderwerp, maar we gaan door en praten erover.” Ze onthulde toen: “Ik pas helemaal niet in een standaard vliegtuigtoilet. “Vergeet de moeilijkheid om twee stoelen te moeten hebben om te vliegen – toegang tot een badkamer is voor mij de nummer één wegversperring als het gaat om reizen over lange afstanden.” Bo legde verder uit hoe ‘wide-body vliegtuigen’ rolstoeltoegankelijke toiletten aan boord hebben, maar ‘niet dezelfde eisen stellen aan narrow-body’s’. Ze zei dat dergelijke toiletten ‘ook groot genoeg zijn voor een groot persoon’.

Influencer maatje meer

Een ongeluk tijdens een vlucht

“Dus als ik in een smal vliegtuig vliegt, kan ik het toilet niet gebruiken en is mijn maximale vliegtijd ongeveer zes uur”, vervolgde de TikToker. Ze voegde eraan toe: “Ik heb daar nog nooit een probleem mee gehad, behalve een keer dat ik heel dicht bij een ongeluk kwam tijdens een vlucht van San Francisco naar Chicago. “Er was wat slecht weer en mijn vliegtuig werd omgeleid – het ging over twee uur extra naar de vlucht en de zaken werden een beetje geschetst.” De video is sindsdien meer dan 2,3 miljoen keer bekeken op het platform en duizenden en duizenden mensen wilden graag hun reacties op Bo’s situatie delen.

Check ook: ANDRÉ THE GIANT LIET PASSAGIERS ‘NIET KUNNEN ADEMEN EN HUILEN’ NA “WERELDS GROOTSTE DREUMES” IN VLIEGTUIG

Bron: Unilad

Beeld: TikTok

You May Also Like