Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Influencer Jade Anna van Vliet onder vuur na plaatsen van post tijdens nationale dodenherdenking

jade anna pikant

Op 4 mei werd de nationale dodenherdenking gehouden, waarbij om 8 uur ’s avonds in heel Nederland twee minuten stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan alle mensen die zijn gestorven voor onze vrijheid. Helaas leek influencer Jade Anna van Vliet niet goed te hebben nagedacht en beging ze een grote blunder.

Nationale dodenherdenking

Jade verdient haar geld door het plaatsen van leuke foto’s en video’s op haar sociale media-kanalen. Het is geen gemakkelijke manier van geld verdienen, maar Jade lijkt er aardig wat succes mee te hebben. Ze verdient maandelijks duizenden euro’s. Echter, zelfs tijdens de nationale dodenherdenking verschenen er advertenties op haar Instagram-pagina, zelfs precies om 8 uur.

Dit is natuurlijk een grote fout en getuigt niet van respect voor degenen die zijn gestorven voor onze vrijheid. Jade lijkt zich niet bewust te zijn van de ernst van haar acties. Het is belangrijk om stil te staan bij deze dag en respect te tonen voor degenen die voor onze vrijheid hebben gevochten en gestorven zijn. Hopelijk kan Jade hiervan leren en haar volgende acties meer in lijn brengen met de waarden van deze herdenking.

Volgers gaan los

Onder de foto ontstond er flinke ophef. Jade’s volgers begrepen niet hoe ze zo onnadenkend kon zijn om een gesponsorde advertentie te plaatsen tijdens de nationale dodenherdenking. In de reacties stonden voorbeelden van commentaar zoals: “Altijd die lange posts over zelfliefde, sporten en andere dingen, maar op 4 mei geen bericht over het belang van het herdenken van de doden en het waarderen van onze vrijheid. Triest.”, en “Slimme zet 😂, hoe dom kun je zijn om dit te doen tijdens de dodenherdenking?”.

Check ook: Man stuurt extreem pijnlijk appje per ongeluk naar date ipv van vriend

Bron: Loesoe

You May Also Like