Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Influencer ‘bijna uit winkel gegooid’ vanwege outfit: ‘Deze kleding is voor het strand!’

Influencer outfit
Beeld: TikTok

Er gaat een video viraal van een Amerikaanse ‘influencer’ in een winkel die het doelwit van meerdere mensen is vanwege haar outfit. Het is duidelijk dat haar kleding niet gewaardeerd wordt. Ze een deelde de video op TikTok en de reacties zijn gemengd.

Influencer outfit
Beeld: TikTok

Veel aandacht

Nikki, een OnlyFans-model met meer dan 200.000 volgers op TikTok, bezocht onlangs The Home Depot, een Amerikaanse hardwareketen. Met een oranje topje en korte broek aan trok ze meteen veel aandacht. Op de afbeelding is te zien hoe een vrouw haar voorbij loopt en afkeurend haar hoofd schudt. “Ze gooide me bijna uit de winkel. Je had haar moeten horen roepen!”, schrijft Nikki bij de video, die inmiddels meer dan 4 miljoen keer is bekeken.

Influencer outfit
Beeld: TikTok

Gemengde reacties

Ze kreeg gemengde reacties op haar video. Reacties van haar supporters luiden: “Vreemd! Er is niets mis met wat je draagt”, “Ze is gewoon jaloers. Ik vind dat je er geweldig uitziet! Je mag dragen wat en wanneer je wil”, “Heeft The Home Depot een dresscode?!”, en “Ze kunnen je daar echt niet voor buitengooien”. Er waren ook wel mensen die haar kleding inderdaad ongepast vonden voor die plek. “Met kinderen in de buurt is je outfit een beetje te ‘opvallend’”, “Het hangt af van waar je bent. Dit is oké voor op het strand, maar hier…”, “Je bent mooi, maar ze had gelijk”, en “Waarom hebben vrouwen tegenwoordig zoveel nood aan aandacht?”, luiden die reacties.

@nikkimof You should have heard her 🤬 #trouble #delinquent #fypシ #viral #usa_tiktok ♬ sonido original – Carolina Abreu

Bron: nl.metrotime.be

Beeld: TikTok

You May Also Like